top of page

Workwise Wisdom

Join our team 

 De WorkWise coaches herken je aan:

EXPERTISE 

IN HET WERKVELD

Onze coaches staan zoals ze zeggen met "hun botten in 't veld". Ze coachen niet vanuit een ivoren toren, elk met hun eigen specialisatie en elk met hun link met de bedrijfswereld.

INSIDE OUT

COACHING

Jezelf neem je overal mee. Daarom geloven we in de deep dive naar wie jij bent als persoon, om van daaruit bewuste en doordachte jobkeuzes te maken. Jouw leven, jouw loopbaan, jouw keuzes. 

PUUR

PASSIE

Onze coaches krijgen de vrijheid om te werken vanuit hun kracht, hun eigenheid en hun flow. Zij hebben een passie voor pure loopbaanbegeleiding  en een hart voor mensen.

 Let's talk!

JOUW WINS

Wij geloven in co-creatie en de kracht van een klein, maar krachtig team. 

 

Vrijheid is één van onze waarden en zo gaan we ook om met onze coaches en contracten. Je krijgt de vrijheid om je eigen werkritme te bepalen, om je eigenheid als coach in te zetten, om je eigen ondernemerschap uit te bouwen. 

Wij bieden jou een startopleiding, persoonlijke ondersteuning en mentoring, een duidelijke visie en super toffe collega's :)

Onze processen zijn as lean & simple as possible. Onze verwachtingen helder en duidelijk. 

 

ONZE WENSEN

Je bent reeds actief als loopbaancoach en je hebt een stevige basis aan coaching skills (in de vorm van een coaching-opleiding of gelijkwaardig door ervaring)

Een specialisatie binnen HR of de bedrijfswereld is mooi meegenomen (stress & burn-out, return2work, rekrutering & selectie,, talentmanagement,...)

Wij vragen jou om wekelijks 4 tot 8 uur van je tijd aan loopbaanbegleiding te besteden (op basis van old fashioned vertrouwen, wij geloven niet in dwang-contracten)

Je beschikt over een eigen locatie en een eigen website of bent bereid die tegen je opstart te voorzien

Jouw engagement en collegialiteit zijn vanzelfsprekend. Wij geloven in de kracht van de groep en zoeken coaches die bereid zijn elkaar te versterken, uit te wisselen, hun tijd vrij te maken en vrij te houden om naar team bijeenkomsten te komen en actief te participeren

Wanna join the WorkWise team?  

bottom of page